Seriespel

Campus Padel Växjös seriespel

Välkommen att ansluta till nästa serieomgång av Campus Padel Växjös seriespel, med start 14:e november. Vi hoppas se dig och ditt lag i hallen!

I höstens seriespel har vi siktat på att ge er spelare en så utmanande och givande upplevelse som möjligt.

  • 6 lag per division
  • Divisioner med upp- och nedflyttning
  • 5 matcher per serieomgång
  • Matchdag tisdagar kvällstid (tid och dag flexibelt vid behov, efter samråd med motståndare)
  • 2 (eller fler) spelare per lag

Pris: 1 250 kr per lag och serieomgång (5 matcher). Betalas via Swish till nummer 123 398 86 07.

 

 

Anmälan

Anmälan görs till vår mejl info@campuspadel.se. Ange lagmedlemmarnas namn, telefonnummer, mejladress och spelnivå (MATCHi-skalan), samt ett lagnamn. Det går också bra att anmäla sig via direktmeddelanden på Instagram @CampusPadelVxo. Observera att sista anmälningsdag är 10:e november!

 

Nytt för i höst är att vi erbjuder en matchningsfunktion för dig som vill hitta en partner att spela med. Hör av dig till oss på info@campuspadel.se så återkommer vi till dig när vi hittat en passande partner. Du betalar självklart inget innan du har en spelpartner!

 

Vi ses i hallen!

 

Mejla oss

Studentligan

Pluggar du på Linnéuniversitetet?

Då är du och ditt lag välkomna att delta i Studentligan, ett seriespel exklusivt för er studenter!

⁣⁣

Studentligan är öppen för alla studenter och nästa serieomgång startar den 25:e oktober. Lagen delas in i olika divisioner utifrån spelnivå för att göra matcherna så rättvisa och givande som möjligt.

I varje serieomgång väntar 5 spänningsfyllda matcher där ni får chansen att visa vilka som egentligen är LNU:s vassaste padelspelare!⁣

⁣⁣

Matchdag är onsdagar. Om matcherna krockar med plugg, tenta eller om laget av andra skäl inte har möjlighet att spela på den utsatta tiden så går det självklart bra att byta tid, efter överenskommelse med motståndarlaget.⁣⁣

⁣⁣

Varje lag består av 2 (eller fler) spelare, varav minst 1 måste vara en aktiv student på Linnéuniversitetet. Det går alltså bra att bilda lag med någon utanför universitetet, så länge en av er är en student!

⁣⁣

För att anmäla er kan ni antingen skicka ett mejl till info@campuspadel.se eller skriva till @CampusPadelVxo på Instagram DM. Ange lagmedlemmarnas NAMN, TELEFONNUMMER, MEJLADRESS och SPELNIVÅ (MATCHi), samt ett LAGNAMN.

⁣⁣

Pris för att delta i serien är 800kr per lag (inkl. 5 matcher). Avgiften betalas via Swish till nummer 123 398 86 07.

I höst erbjuds dessutom en matchningsfunktion för dig som vill hitta en passande spelpartner. Hör av dig till oss på info@campuspadel.se så matchar vi ihop dig med en annan singelspelare, utifrån er spelnivå (självklart betalar du inget innan du har en partner).

⁣⁣

Häng med och kicka igång höstterminen på bästa sätt! OBS: sista anmälningsdag för serieomgång #2 är 21:a oktober.⁣⁣

⁣⁣

Vi ses i hallen!⁣⁣

Mejla oss