Om Campus Padel & Sport

Historien om hur padelhallen kom till

Vem bär en dröm bäst? Förmodligen den som haft drömmen och är beredd att göra den till verklighet. En dröm och idé från sommaren 2020 om hur vi skulle kunna utveckla en padelanläggning för och av idrottsintresserade tog sin början i pingisklubben Dänningelanda BTK av en eldsjäl som gillade padel. Att bygga 4 inomhusbanor i en unik skogs- & lantlig miljö var startskottet. Anläggningskostnaden översteg drömmarnas horisont, varför fler behövde engagera sig i samma projekt, däribland byggherren GBJ Bygg med närhet till byggnationen och koppling till personen, och samtidigt övriga med koppling till klubben. Nu lanserar vi en anläggning i unik miljö och med högsta kvalitet utöver detta.

Varför den ligger där
 den ligger

Drömmen om att skapa en anläggning av klass i naturskön miljö nära pingisklubbens upptagningsområde med Teleborg, Campus, Polishögskola och Högstorp kändes väldigt naturligt. Att erbjuda en anläggning i naturskön miljö känns helt rätt.

Om oss

Pingisklubben Dänningelanda BTK är en av 6 ägare till padelanläggningen, som vi tror skall tilltala och inspirera många spelare framöver. Därutöver är vi flera engagerade ägare som vill göra ett positivt intryck. Alla spelar vi padel i olika mängder och med stort intresse. Att därför få erbjuda detta är både en dröm och möjlighet.

Beläget i ett i naturskönt område

Att kunna erbjuda en av Europas snabbast växande sporter i vår miljö känns både unikt, positivt och bra. Vi har satsat på kvalitet genom hela bygget för att alla spelarna skall uppleva våra banor som top-class. Det skall vara en positiv upplevelse att spela padel hos oss och ni skall alltid känna er välkomna till vår anläggning. Läget är unikt då vi inte befinner oss på ett industriområde utan i naturskönt område.

Huvudsponsorer

GBJ bygg
Griffel
Växjö däck
Global invest
ICA kvantum telebog
Växjö Elmontage
Sharp
ETG